22. maaliskuuta 2011

Päivä 16

22.03.2011

Kymppilinja - Kaupunkilapset


Tarkotus oli pitää pitkä ja Riolle ehkäpä vähän keskittymistäkin vaativa juoksutustunti kentällä, mutta sinne meni toinen ratsukko jota ei viittitty mennä ees hetkeks häiritsemään. Päätettiinpä sit kauniin ilman kunniaksi vetää ihan vaan pitkä kävelylenkki kävelten. Tarkotuksella mentiin ihan asfaltille, pojan kaviot ja luut pääsivät vähän rasitukselle. Eksyttiin vähän junaratalenkiltä jonka ansiosta lenkistä tuli 50 minuutin mittainen. Molemmilla oli kainalot hikisinä kun tallille päästiin. :D Ilma oli tosi ihana, ei tullut missään vaiheessa liian kuuma vaikka mullakaan ei ollut kuin farkut ja huppari. Sopivan viileä tuulikin. Uskon että myös Rio tykkäsi lenkistä, se tottelevaisesti pysytteli mun vierellä tai takana eikä yrittänyt tunkea eteeni. Tallia kohti se yritti turhan monta kertaa napsia oljenkorsia maasta, mutta nykäsin joka kerta riimusta niin Rio joutui tyytymään olemaan tyhjin suin.
Mentiin vielä kymmeneksi minuutiksi kentälle jotta tulisi tunti liikuntaa täyteen. Mulla ainakin oli todella hyvä fiilis pitkän lenkin jälkeen, toivottavasti Riollakin. Annoin kentällä sen vaan haistella toisten hevosten jätöksiä ja kävellä ja haahuilla pitkin kenttää sen verran kun tykkäsi.



Ps. mä en tee näitä videoita sen takia että ne ois jotenkin jännittäviä tai ketään kiinnostais kattella 7 minuuttia tälläistä paskaa, vaan ihan sen takia että on mukava kerätä videoita muistoksi. :) Mulla on Haksusta tosi vähän videoita ja kuvia ja son aika harmi.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/5/11 12:17

    ookoo sanonpahan vaan, mutta sitä harjaa ei tarvii joka vedon jälkeen sukia piikkisukaa vasten....

    VastaaPoista
  2. Tiedän. :D Mutta minä haluan ja ollu sellanen tapa jo 3 vuotta ni jatkan samalla tapaan ku ei se ainakaan pahitteeksikaa oo. ;D

    VastaaPoista

Alex & ronkeli-Rio kiittää!