24. maaliskuuta 2011

Päivä 17

23.03.2011

Avril Lavigne - What the hell


Jeejee, tallilla tämäkin päivä ja menikin tosi kivasti!

Menin melkein heti aamusta ja nappasin Rion mukaani heti sisälle harjauspaikalle. Heitin takin ja laukun nurkkaan ja rupesin puunaamaan Riota. Nykyään siitä pojasta ei enää lähde puoliksikaan niin paljon karvaa kuin ennen ja se on ihan hyvä juttu. :D Itseasiassa vedin sillä hikiviilalla pojan kehoa vähän ylimäärästäkin koska en saattanut uskoa että karvaa tulisi ainakin se 5 kertaa vähemmän ku vielä viikko sitten. Kevät täältä tullaan <3
Harjasin nopeesti loppuun ja mentiin valloittamaan kenttä.

Olin ottanut juoksutusliinan ja juoksutusraipan messiin ja pistin pojan ensin kävelemään hetken aikaa molempiin suuntiin. Vähän poikaa laiskotti ja yritti että jos ei tarvitsisi sittenkään tehdä mitään, mutta nopeasti oivalsi taas idean. Hieman myös kävi hitaalla kun olisi pitänyt ravia nostaa. Loppu aika menikin kuin unelma! Tai no ainakin paremmin kuin odotin. :D
Ravia molempiin suuntiin ja isonnettiin sekä pienennettiin ympyrää aina välillä. Viimeksi Rio omisti tasan ja ainoastaan laiskan ravin ja käynnin, mutta nyt onnistuttiin hienosäädöillä löytämään muitakin tahteja jaloista! Rio reipastui selvästi loppua kohden eikä poikaa ainakaan hidastanut se kun toinen ratsukko tuli myös juoksuttamaan. Enemmänkin Rio näytti siltä että täytyy näyttää hienoimmat raviaskeleet ikinä ja kyllähän se mulle sopi. Sillon myös pari kertaa Rio nosti ravin omin luvin, mutta kerta poika tahtoi juosta niin en välittänyt asiasta kun se sai palleron liikkumaan niin hienosti. Poika hienosti keskittyi ja laski takapäätään alleen.
Lopetettiin hienoon suoritukseen ja kun toinen ratsukko oli kentältä pois niin pistin aidan portin kiinni ja päästin Rion vapaasti. Mun ei tarvinnut edes käskeä Riota suuntaan taikka toiseen, Rio meni niin upeasti yksinään minua ympäri ja kentän reunaa että huhu. Rio ei pysähtynyt _kertaakaan_ vaikka kyllä varmasti aisti että mulle riittäis ihan käyntikin. Ja oisitte nähny sen liikkeet! Se oikeasti nosti jalkojaan ja oli upeinta ravia mitä oon Riolta nähny.

Siihen mahtavaan oloon ja suoritukseen lopetettiin, Rio sai paljon rapsutuksia palkkioks ja pääsi heiniensä seuraan tarhaan. Ja tänään ette valitettavasti saa kuvia taikka videoita, juuri kun kaikki meni niin pirun hyvin.

1 kommentti:

  1. hihiii ihanaa! ihana heppapoika :D ja et jaksat noin tunnollisesti hoitaa vanhusta :)

    VastaaPoista

Alex & ronkeli-Rio kiittää!