28. huhtikuuta 2011

Päivä 31

TORSTAI

Samainen sää jatkuu ja pakko myöntää vaikka en pidä liian kuumasta enkä auringosta, niin paljon mielellään nyt on ulkona kun sillon -20 asteessa. Sillon ei ollu edes kohtalaisen siedettävää vaikka olis ollu päällä mitä ja ois himona liikkunu. Ja nyt aivotki pelittää eikä ainoana ajatuksena oo se että pääsis jo lämpimään.

Rio oli just syömingin loppuvaiheessa ku tulin tallille ni vetäsin jugurtin itekki naamariin ja kattelin ku tallityöntekijä pisti ilmeisesti tulevaan laitumeen lankoja aitaan. Otin Rion pihalle ja puunasin ihan kiiltäväks mistä Rio saiki kommenttia yheltä tallilaiselta. :D Tarkotuksena oli mennä joku pitkä metsälenkki, mutta sen verran toisesta jalakset multa kipeet että mentiin vaan kentälle liinassa. Melko pientä ympyrää jolla sitten ravia ja käyntiä. Virtaa löyty ja millään ei tajunnut käskyä pysähtyä, ei edes loppua kohden se ruvennut sujumaan. Annoin sitten sen ravata ittensä hikiseks kun ei kerta vähemmällä tahtonut päästä. :D Laukka ei noussut ilman raippaa, mutta ennen raipan ottamista muuten suju hyvin. Ja juoksutusraipalla meni sitten laukkakin.
Päästin lopuksi vielä vapaaksi ja pakko sanoa että mulle yks vaatimimmist hommista on Rion saaminen kiinni taas kun se on vapaana. Oon joka kerta käyttänyt sitä keinoa että pysähdyn, otan Rion katsekontaktin ja ojennan kättä eteen. Hitaasti, mutta varpasti Rio sitten tallustelee mun luokse. Ja tänä päivänä se sujuu jo melko mukavasti.
Harjasin päälipölyt ja hikiset kohdat vielä, tarkistin kaviot ja tarhaan takasin. Jäin vielä istuskelemaan hetkeksi kun tallilaisia pörräs siinä pihalla ja lähdin sitten kotti ku he menivät kentälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Alex & ronkeli-Rio kiittää!