24. helmikuuta 2011

päivä 5



Pitkästä aikaa siis tallilla, yaaay.

Kuolin tylsyteen bussimatkalla joka tuntui kestävän kaksi tuntia, mutta piristyin heti ku pääsi tallin pihalle. Aurinko paisto vähän ja pakkastakaan ei ollut hirveämmin.
Mun jalka oli ilmeisesti hieman venähtänyt tai jotain, joten meinasin että vain juoksutan Riota, mutta yhden tamman ratsuttaja Emilia houkutteli mut maastoon kävelemään.
Harjasin ja varustin pojun ja nousin selkään, jossa Riolla ei ollut aikomustakaan ottaa askeltakaan ennen apujani.

Emilia oli juuri tulossa takaisin kentältä tallille tamman kanssa kun lähti meidän messiin maastoon. Jonkin matkan päästä saatiin joukkoon mukaan myös kaksi muuta tallin ratsukkoa. Käveltiin jonkin aikaa autotien kävelytietä jollon Rio oli ihan mielettömän ripeä, mutta johtui varmaan toisista ratsukoista. Koko ajan kyllä jäätiin nappaamaan kuusenoksia, rapsuttelemaan jalkaansa tai ihmettelemään maailman menoa muuten. :D
Tallille päin ei olisi millään halunnut kääntyä mikä on Riolta melko kummaa. Joutui vetämään pojan pään kylkeen ja painaa kunnolla pohjetta kunnes tajusi että kumpi määrää.
Matkassa oltiin noin puoli tuntia ja en tiedä mitä Riolla on aikaisempina päivinä tehty niin en viitsinyt enempää rasittaa.

Harjasin Rion perusteellisesti ja kellon lähentyessä iltapäivää niin jätin pojan jo sisälle Emilian tamman kanssa. Puhdistin Rion karvapallot lattialta ja purkasin suitset ja pyyhin kostealla sienellä.
Sitten vain hengattiin Emilian kanssa käytävällä ja kuuntelin tyttöjen juttuja kun toinen ratsukko palasi.

Lähdinpä sit odottamaan kyytiä bussipysäkille, mutta sainkin kahdelta muulta tallilaiselta autokyydin keskustaan.
Tällä kertaa kuvia ei heru ku kamera sanoi "Vaihda patterit".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Alex & ronkeli-Rio kiittää!