26. helmikuuta 2011

päivä 7



25.2.2011

Tänään oli aamusta työkkärissä asioita, mutta siitä huolimatta kerkesin hyvin päiväksi vielä tallille. Oli melko hirveä puhuri, mutta siitä huolimatta ajattelin mennä Rion selkään joka kyllä osottautui kai aika perseestä, molempien osalta. :D

Varustin sen karvakasan ja menin selkään, jollon jo eka melko iso hyppy etujaloilla. Pässi. Mentiin kentälle ja mahdollisimman vaivaantuneesti kyllä tallusti, johtuikohan sitten tilsalumesta tai tuulesta vai laiskottikohan poikaa vain. Parin kierroksen jälkeen kokeiltiin raviakin. Pakko sanoa että ei ihan niin hyvin mennyt kuin odotin. Yritin mukautua liikkeeseen, mutta hyvän alun jälkeen se muuttui karmeaksi pomppimeksi jollon Rio aina melkein heti laski käyntiin takaisin. Kokeiltiin vielä pari kierrosta, mutta ei siitä oikein mitään tullut, pakko sanoa että jopa Haksun ravi on mielettömän pehmeä ja helposti istuttava kun vertaa Rion raviin. Mutta kaippa kun jatketaan harjoituksia niin mäkin opin Rion raviin. Rion ravi on vielä niin hiton isoa, kun Haksu isosta koosta huolimattaan meni sellaista sipsuttelu ravia kun Riohon vertaa. Pari kertaa Rio näytti mieltäkin pistämällä mini pukkeja ja loppujen lopuksi mä sitten liu'uin alas maahan, tosin melko lopussa raviharjoituksia joka on jo melko hyvä saavutus. :D Ja ei Rion pukit tai Rio muutenkaan ollut syypää tippumiseen, mulla vaan meni tasapaino kun tein apuja ja yritin ylläpitää tasapainoa samaan aikaan.
Pakko vielä kehua että mun tiputtua Rio jäi siihen viereen pällistelemään! Eikä pillastunut ja lähtenyt ravaamaan tallille takaisin niin kuin mä oletin.
En jaksanut kävellä tallin eteen että pääsisin takaisin selkään niin päästin Rion vapaaksi kentällä ja juoksutin poikaa. Siinäkin koitti jotain kovistella, viskeli päätään ja esitti pari pukkia. Todella reippaasti ravasi kuitenkin ja pitkän kokeilun jälkeen sain pojan menemään kivasti myös oikeaa kierrosta. Laukaakin saatiin hieman. Ja menikin niin hienosti että annoin tältä erää olla ja lähdettiin takaisin tallille.

Harjasin Rion, puhdistin kuolaimet ja viskasin loimen takaisin pojan päälle kun puhuri vain jatkui. Ja vein heinien messiin tarhaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Alex & ronkeli-Rio kiittää!