26. helmikuuta 2011

päivä 6



24.2.2011


Tänään Jennikin oli tallilla, mutta mä hoidin kokonaan Rion. Saavuin melko aikaisin tallille ja olinkin yksin jonkin aikaa. Harjasin Rion perusteellisesti ja mentiin lyhyt metsälenkki kävelten. Kentällä ravia molempiin suuntiin, vaikka vieläkin poika yrittää kaikkensa ettei oikeaan tarvitsisi ravata. Tottelevaisesti kyllä meni, sellanen 15 minuuttia pyörittiin siinä. Uudestaan metsälenkki ja jätin pojan tarhaan suoraan.

Jenni oli tyttärensä kanssa jo sisällä ja jäin katsomaan ja juttelemaan kun he harjasivat ja varustivat tallin yhtä hevosta joka lähtee tällä viikolla uuden omistajan matkaan. Menin myös seuraksi katsomaan kentän reunalle kun Jennin tytär ratsasti ja lopuksi mentiin loppu käynnit junaratalenkillä jossa meni noin vartti. Otin myös Rion narun päähän ja poika ihan mielellään käveli yrittämättä rynniä mun eteen niin kuin kovasti yritti ensimmäisenä päivänäni tallille.

Tultiin takaisin tallille ja heitin Rion tarhaansa. Sovittiin Jennin kanssa että käyn nyt putkeen ensi torstaihin asti kun sitten mulle tulee melko pitkä loma talleilusta taas, että nyt tuli sitten 8 päivän talliputki yaaay! Jäin vielä hetkeksi Emilia varusti hevosta ja kirjoitin tallipäiväkirjan.

Ostin Rion harjapakkiin alla olevat pölyrätin ja pölykintaan. Kinnas on kai tarkoitettu auton puhdistukseen, mutta toimii hyvin hevosillakin. Ja rakastuin noihin väreihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Alex & ronkeli-Rio kiittää!